marți, 1 septembrie 2009

Avem nevoie de schimbare...

"Treziti-va! Asta nu e Romania noastra!" (Alexandra Svet)

Alexandra Svet este o tanara frumoasa de 30 ani, femeie de afaceri, care s-a suparat pe politicieni si a lansat manifestul generatiei Facebook : Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA! . Peste 4000 de oameni au accesat si s-au raliat acestui demers. Ideea este sa numim fiecare dintre noi "cinci oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine în Parlamentul European decât EBA sau Becali”.


Sa contruim o noua Romanie, sa schimbam clasa politica, sa fim reprezentati de oameni care iubesc oameni. Totul e ok pana ajungem la oameni. Alexandra Svet numit cateva persoane care au reusit in viata si care ne-ar putea reprezenta cu folos: Camelia Şucu, Horia Mocanu, primul român admis la Harvard, Damian Drăghici, artist premiat cu Grammy sau Floriana Jucan. Lista e mai lunga si contine oameni de valoare, multi din ei tineri care au studiat in strainatate sau care au afaceri corecte si muncite.Alexandra Svet viseaza frumos. Acesti oameni pe care i-a nominalizat, dar si altii ca ei, au valoare tocmai pentru ca si-au vazut de drumul lor si nu au intrat in politica. In zilele noastre politica inseamna compromis, minciuna, manipulare, smechereala, curvasarie. Asta e peste tot in lume.


Manifestul lansat de Alexandra Svet "Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA! suna bine si chiar imi doresc sa schimbe lucrurile. Important este ca pana la alegerile prezidentiale sa reusim sa lansam un candidat valoros si credibil.


Eu consider laudabila atitudinea Alexandrei Svet !Din pacate,in tara asta,fara violenta nu se va putea schimba nimic caci mafia care conduce Romania din '89 si pana in prezent nu poate fi inlaturata decat cu forta si astfel se vor repeta evenimentele din '89 de la Timisoara !Nu cumva ne meritam soarta ? Adica sa fim furati in continuare si prostiti la scara macro de acesti politicieni-mafioti care au secatuit aceasta tara? Romanii sunt vinovati de aceasta situatie,pentru ca ei au ales sa nu faca nimic ! Pacat de tara asta,de tinerii ce si-au dat viata in ’89 degeaba caci doar datorita incompetentei si coruptiei am ajuns ultimii in Europa. Clasa politica de la noi merita cu varf si indesat o lectie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu